С помощта на МОИТЕ ФАКТУРИ вие получавате постоянен и
лесен достъп до информацията за вашите клиенти и фактури

За нас

МОИТЕ ФАКТУРИ е онлайн услуга, насочена предимно към дребния и средния бизнес, която ви позволява да създавате собствени професионално изглеждащи фактури, брандирани с вашето фирмено лого.

Работата с МОИТЕ ФАКТУРИ е лека и интуитивна и ви позволява веднага след регистрацията ви за услугата да създадете своята първа фактура.

Кои са основните предимства при използването на МОИТЕ ФАКТУРИ в сравнение с различните десктоп софтуерни приложения за счетоводство и/или фактуриране?

МОИТЕ ФАКТУРИ е проект на MTR Design, българска уеб агенция, специализирана в разработването на интернет сайтове и уеб приложения, изградени според последните уеб стандарти. Можете да се свържете с нас на office@mtr-design.com.

В процеса на разработване на МОИТЕ ФАКТУРИ ние привлякохме утвърден специалист с дългогодишен опит в разработването и внедряването на бизнес системи, както и уеб дизайнер с опит на международно ниво, в стремежа си да предложим лесна и интуитивна платформа за потребителите на услугата.

Повече за това как да ползвате МОИТЕ ФАКТУРИ можете да научите на страницата ни за Често Задавани Въпроси (FAQ) - http://www.moitefakturi.com/faq/, а ако и там не откривате отговора на въпроса, който ви вълнува, ще сме ви много благодарни, ако ни го зададете, използвайки страницата ни за контакти - http://www.moitefakturi.com/contacts/. Очаквайте да получите нашия отговор до 2 работни дни.