С помощта на МОИТЕ ФАКТУРИ вие получавате постоянен и
лесен достъп до информацията за вашите клиенти и фактури

Планове

Изберете най-подходящия за вас план и се регистрирайте. Ако имате колебания, изпробвайте безплатно МОИТЕ ФАКТУРИ с план Старт.

Брой фактури / месец 3
Месечна цена / лева 0.00
Годишна цена / лева 0.00

Абонаментен план Старт е подходящ за всички фирми, които искат да научат как работят МОИТЕ ФАКТУРИ. Освен това, той е идеално начало за стартиращи компании, с малък брой издавани фактури, тъй като неговото използване е напълно безплатно. 

Брой фактури / месец 15
Месечна цена / лева 7.00
Годишна цена / лева 77.00

Абонаментен план Сребро е препоръчителен за фирми, издаващи до 15 фактури на месец. Чудесно средство, което ви дава възможност да разполагате със своите документи навсякъде и по всяко време, без да се притеснявате за тяхното съхранение.

Брой фактури / месец 35
Месечна цена / лева 14.00
Годишна цена / лева 154.00

План Злато е препоръчителен за всяка средна по големина фирма, която иска да внесе ред в своите документи. С МОИТЕ ФАКТУРИ вие ще намалите времето за издаване на документи, без да питате всеки път, за данните на вашите клиенти.

Брой фактури / месец неограничен
Месечна цена / лева 30.00
Годишна цена / лева 330.00

План Платина е за фирми, издаващи голям брой фактури ежедневно от много точки едновременно. МОИТЕ ФАКТУРИ ви позволява да организирате своята дейност по най-добрия за вас и вашите клиенти начин. 

Как да се регистрирам за услугата?

За да се регистрирате за услугата е достатъчно да попълните формата за регистрация, която се намира тук. Услугата е БЕЗПЛАТНА ако се използва план СТАРТ, така че след регистрация вие можете веднага да престъпите към издаване на фактури.

Как да настроя моя профил?

Преди да започнете да издавате фактури, трябва да настроите своя профил. Профилът се настройва след като сте се регистрирали и влезли в системата. Профилът съдържа следните секции: акаунт, фирми, банки, настройки...